30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gmalta liellopu gaļa2 gab.paprika1 gab.sīpols1 gab.bundža konservētas kukurūzas2 gab.bundža sarkano pupiņu500 mltomātu sula1.5 glāzeūdens pēc garšasčili garšviela
Pagatavošana
1
Sagriez kubiņos sīpolu. Liec cepties katlā, kurā būs zupa. Pievieno eļļu, lai sīpoli nedeg klāt.
2
Kad sīpoli nedaudz apcepušies, pievieno malto gaļu un turpini cept maisot.
3
Kad gaļa izcepusies, pievieno sāli un čili garšvielu.
4
Pievieno kubiņos sagrieztu papriku, cep 5-10 minūtes, nepārtraukti maisot, lai nepiedeg. Ja nepieciešams, vari papildināt ar eļļu.
5
Pievieno kukurūzu un pupiņas ar visu sulu un ūdeni. Ļauj visam pasutināties 5 minūtes.
6
Pievieno tomātu sulu.
7
Kad zupa sāk burbuļot, katlu ņem nost no uguns.
8
Pēc vajadzības vari pievienot vēl nedaudz čili vai tomātu sulas.
Lai labi garšo!
Ass un pikants ēdiensVārīšanaKukurūzaPaprikaTomātu sulaČiliŪdensGaļas zupasSīpoliKonservētas pupiņasGaļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit