45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 mlkukurūzas putraimi240 gsaulē kaltēti tomāti olīveļļā100 gzaļās olīvas bez kauliņiem300 gsalami350 mlrīvēta mocarella saujarukola
Pagatavošana
1
Vidēja izmēra un dziļuma pannā ieklāj cepampapīru un apsmidzini ar nedaudz olīveļļas.
2
Katliņā uzvāri 500 ml ūdens un ieliec tajā kukurūzas putraimus. Vāri uz lēnas uguns 5 minūtes, ar koka karoti apmaisot polentu, līdz tā sabiezē. Pievieno sāli un piparus.
3
Ar karoti pārvieto polentu uz cepamo pannu un izlīdzini putru pa visu pannu. Lai polenta neliptu pie karotes, vari izmantot ar nedaudz eļļas no kaltēto tomātu burciņas. Polentas pamatnei jābūt plānai–kā picas pamatam.
4
Uzkarsē cepeškrāsni. Izvieto uz picas pamatnes sagrieztus saulē kaltētos tomātus, olīvas, salami un mocarellu. Cep aptuveni 10–15 minūtes, līdz sieram parādās burbulīši un pica ir karsta.
5
Dekorē picu ar rukolas lapiņām.
6
Griez to šķēlēs un izbaudi!
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasCepšanaVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKukurūzas putraimiMocarellaSalamiSaulē kaltēti tomātiZaļās olīvasCiti ēdieniviegliIkdienas maltīteiPicas mīklaRukolaPicas recepteKas ir polentaPicas pamatnes veidi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit