50Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgnogatavojušies un mīksti tomāti2 gab.sīpols (parastais un sarkanais)100 gfetas siers2 gab.ķiploka daiviņa saujakalamata vai parastās olīvas saujagrauzdiņi3 ĒKolīveļļa pēc garšasbaziliks pēc garšastimiāns pēc garšasrozmarīns pēc garšasoregano
Pagatavošana
1
Sagriez tomātus un sīpolus, kārto tos uz cepešpannas.
2
Pēc tam visu bagātīgi pārber ar garšvielām, pieliec ķiploku un pārlej ar olīveļļu.
3
Liec krāsnī cepties 30-40 minūtes.
4
Kad gatavs, visu saliec katliņā un sablendē.
5
Lej bļodiņās, pievieno sieru, olīvas un grauzdiņus
Lai labi garšo!
BaziliksFetas siersGaršvielas un garšaugiMaizeOlīveļļaRozmarīnsTomātiĶiplokiBiezzupas un krēmzupasSīpoliTimiānsOlīvasTomātu zupa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit