Tomātu zupa
Foto: Publicitātes foto
Karsta un garda – sātīga maltīte rudenim, kas neradīs smaguma sajūtu. Ļoti aromātiska zupa ar izteiktu garšvielu buķeti. Neparasts tomātu gatavošanas veids – cepeškrāsnī, kas piešķir zupai savu unikalitāti. Recepti iesaka Kristīne Podvinska, kuras darbs un hobijs ir uzturs.
50Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 kgnogatavojušies un mīksti tomāti2 gab.sīpols (parastais un sarkanais)100 gfetas siers2 gab.ķiploka daiviņa saujakalamata vai parastās olīvas saujagrauzdiņi3 ĒKolīveļļa pēc garšasbaziliks pēc garšastimiāns pēc garšasrozmarīns pēc garšasoregano

Pagatavošana

1

Sagriez tomātus un sīpolus, kārto tos uz cepešpannas.

2

Pēc tam visu bagātīgi pārber ar garšvielām, pieliec ķiploku un pārlej ar olīveļļu.

3

Liec krāsnī cepties 30-40 minūtes.

4

Kad gatavs, visu saliec katliņā un sablendē.

5

Lej bļodiņās, pievieno sieru, olīvas un grauzdiņus

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!