Skaistā un košā biešu krāsa bagātinās siltos salātus. Tie ļoti piemēroti vakariņām, jo ir viegls ēdiens, bet bulgurs dos arī sāta sajūtu. Receptes knifs ir biešu apcepšana un granātābola sēkliņu pievienošana skaistam akcentam. Krāsaino recepti iesaka ēdienu bloga "ir.bene" autore Karlīna Latsone.
30Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
5 gab.vārītas bietes100 gvārīts bulgurs4 gab.salātu lapas (rukola, ledus salāti, spināti)2 ĒKgranātābolu sēklas1 TKsviests0.5 TKmedus1 TKmalts kumīns šķipsnasāls MĒRCEI:2 TKgraudainās sinepes1 TKzemesriekstu sviests2 ĒKolīveļļa1 TKbalzamiko etiķis šķipsnasāls

Sagatavošana

1

Izkausē pannā sviestu, pievieno sāli, medu un kumīnu un sagrieztas bietes. Cep 5–7 minūtes.

2

Svaigās salātu lapas sagriez smalkos gabalos.

3

Sajauc kopā mērces sastāvdaļas.

4

Uz šķīvja kārto zaļās lapas, bietes, bulguru, granātābola sēklas un pārlej ar mērci.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!