Foto: Publicitātes foto
Šo vistas gaļas ēdiena gatavošanu apdomājiet laicīgi, jo ideāli būtu pa nakti (vai vismaz 3 stundas) atstāt gaļu marinēties. Tieši jogurta marināde piešķir īpašo garšu. Ideāla krēmveida tekstūra, maiga Indijas garša un sviestā apcepta vistas gaļa.
200Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
Māksla gatavot mājās600 gvistas fileja120 gbezpiedevu jogurts1 ĒKcitronu sula1 TKkurkuma2 TKgaram masala0.5 TKKajēnas pipari0.5 TKkumīns1 TKmalts ingvers1 gab.ķiploka daiviņa230 gkonservēti tomāti bez miziņas200 gsaldais krējums30 ggī sviests pēc garšassāls, melnie pipari rīsi, svaigs koriandrs

Pagatavošana

1

Vistas gaļu sagriež kumosa lieluma gabaliņos.

2

Kurkumu, garam masala, Kajēnas piparu, ķimenes, ingveru, smalcinātu ķiploku, citronu sulu rūpīgi samaisa ar jogurtu un vistas gaļu.

3

Atstāj ledusskapī marinēties vismaz uz trīs stundām, vislabāk – uz visu nakti.

4

Pannā izkausē sviestu, pievieno marinēto vistas gaļu. Apcep dažas minūtes.

5
6

Pievieno tomātu mērci, saldo krējumu, pēc garšas pievieno sāli un sautē uz mērenas uguns aptuveni 10 minūtes.

Pasniedz ar rīsiem un/vai zaļumiem. Pievieno sāli un piparus.

Lai labi garšo!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!