200Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
Māksla gatavot mājās600 gvistas fileja120 gbezpiedevu jogurts1 ĒKcitronu sula1 TKkurkuma2 TKgaram masala0.5 TKKajēnas pipari0.5 TKkumīns1 TKmalts ingvers1 gab.ķiploka daiviņa230 gkonservēti tomāti bez miziņas200 gsaldais krējums30 ggī sviests pēc garšassāls, melnie pipari rīsi, svaigs koriandrs
Pagatavošana
1
Vistas gaļu sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
2
Kurkumu, garam masala, Kajēnas piparu, ķimenes, ingveru, smalcinātu ķiploku, citronu sulu rūpīgi samaisa ar jogurtu un vistas gaļu.
3
Atstāj ledusskapī marinēties vismaz uz trīs stundām, vislabāk – uz visu nakti.
4
Pannā izkausē sviestu, pievieno marinēto vistas gaļu. Apcep dažas minūtes.
5
6
Pievieno tomātu mērci, saldo krējumu, pēc garšas pievieno sāli un sautē uz mērenas uguns aptuveni 10 minūtes.
Pasniedz ar rīsiem un/vai zaļumiem. Pievieno sāli un piparus.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit