Veronika Ļevša
Foto: Privātais arhīvs
Čiekuriņi pēc garšas atgādina bērnības laikā iemīļoto šokolādes "kartupeli". Ar čiekuriņiem vari ne tikai skaisti izrotāt svētku galdu, bet tie būs arī vienreizīgs gardums. Recepti iesaka "Instagram" konta "Love to cook" autore, saldummīle un grāmatas "Veronika virtuvē" autore Veronika Ļevša.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

400 gsviesta cepumi30 gkakao50 gsviests180 gcukurs180 mlpiens pūdercukurs sauso brokastu pārslu šokolādes gliemežvāciņi

Pagatavošana

1

Katlā liec cukuru, pienu, sviestu un kakao, vāri līdz 2 minūtēm, nepārtraukti maisot.

2

Liec masu atdzesēties.

3

Ar rokām vai kombainu-smalcinātāju sasmalcini cepumus.

4

Kakao masu lej klāt cepumiem un ar karoti samaisi.

5

Liec ledusskapī 5 minūtes.

6

Pēc tam no masas veido trijstūra konusus un ar sauso brokastu pārslu palīdzību veido čiekuru.

7

Liec ledusskapī vismaz 10 minūtes.

8

Pirms pasniegšanas apkaisi ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!