60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
400 gsviesta cepumi30 gkakao50 gsviests180 gcukurs180 mlpiens pūdercukurs sauso brokastu pārslu šokolādes gliemežvāciņi
Pagatavošana
1
Katlā liec cukuru, pienu, sviestu un kakao, vāri līdz 2 minūtēm, nepārtraukti maisot.
2
Liec masu atdzesēties.
3
Ar rokām vai kombainu-smalcinātāju sasmalcini cepumus.
4
Kakao masu lej klāt cepumiem un ar karoti samaisi.
5
Liec ledusskapī 5 minūtes.
6
Pēc tam no masas veido trijstūra konusus un ar sauso brokastu pārslu palīdzību veido čiekuru.
7
Liec ledusskapī vismaz 10 minūtes.
8
Pirms pasniegšanas apkaisi ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Ēdieni bērniemPasniegt atdzesētuKukurūzas pārslasPūdercukursŠokolāde un konfektesvidējiCepumiKakaoSaldēšanaVeronika Ļevša
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit