40Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
300 gkāposti2 gab.burkāni1 gab.sīpoli1 gab.olas2 ĒKmilti2 gab.ķiploka daiviņas šķipsnasāls pēc garšaskajēnas pipari pēc garšasmelnie pipari pēc garšaskarijs pēc garšaspaprikas pulveris pēc garšaskurkuma
Pagatavošana
1
Virtuves kombainā liek kāpostu, burkānus, sīpolu un ķiploka daiviņas. Visu samaļ līdz dārzeņi atgādina kvinojas graudiņus.
2
Kad masa samalta, to liek bļodā un pievieno olu un garšvielas, kā arī miltus. Kārtīgi samaisa. Panākumu atslēga ir garšvielas, šī ir vieta eksperimentiem, droši var likt arī svaigus vai kaltētus zaļumus.
3
No masas veido plācenīšus un cep sakarsētā eļļā no abām pusēm gaiši brūnus. Ēd ar krējuma mērcīti.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit