30Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 gab.baklažāns1 gab.cukīni1 gab.sarkanā paprika1 gab.dzeltenā paprika1 gab.sīpols3 gab.ķiploka daiviņas1 gab.bundža tomātu savā sulā2 TKkaltēts rozmarīns1 TKpaprikas pulveris1 TKmalts kumīns šķipsnasāls olīveļļa cepšanai kinza pasniegšanai
Pagatavošana
1
Sīpolu, ķiploku daiviņas smalki sagriez.
2
Pārējos dārzeņus sagriez nelielos gabalos.
3
Uzkarsē katlā eļļu un apcep sīpolu un ķiplokus, tad pievieno papriku, cep 3 minūtes.
4
Pievieno baklažānu un cep 3 minūtes.
5
Pievieno cukīni un cep 5 minūtes.
6
Katlā pievieno tomātus savā sulā un garšvielas, uz vidēji lielas uguns sautē apmēram 10 minūtes.
7
Pasniedz, pārberot ar sakapātu kinzu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit