Sautējums
Foto: Privātais arhīvs
Vienkārši pagatavojamā dārzeņu sautējuma garšas noslēpums ir tieši garšvielu izvēlē – tiek izmantots rozmarīns un kumīns, un paprikas pulveris, kas palīdz garšām spēlēties dažādās notīs. Ja variēsi ar citām garšvielām, iegūsi citas nianses. Recepti iesaka ēdienu bloga "ir.bene" autore Karlīna Latsone.
30Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 gab.baklažāns1 gab.cukīni1 gab.sarkanā paprika1 gab.dzeltenā paprika1 gab.sīpols3 gab.ķiploka daiviņas1 gab.bundža tomātu savā sulā2 TKkaltēts rozmarīns1 TKpaprikas pulveris1 TKmalts kumīns šķipsnasāls olīveļļa cepšanai kinza pasniegšanai

Pagatavošana

1

Sīpolu, ķiploku daiviņas smalki sagriez.

2

Pārējos dārzeņus sagriez nelielos gabalos.

3

Uzkarsē katlā eļļu un apcep sīpolu un ķiplokus, tad pievieno papriku, cep 3 minūtes.

4

Pievieno baklažānu un cep 3 minūtes.

5

Pievieno cukīni un cep 5 minūtes.

6

Katlā pievieno tomātus savā sulā un garšvielas, uz vidēji lielas uguns sautē apmēram 10 minūtes.

7

Pasniedz, pārberot ar sakapātu kinzu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!