40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gsamaltas auzu pārslas2 ĒKkakao3 ĒKcukurs šķipsnasāls400 mlpiens2 gab.olas vaniļa cepamais pulveris
Pagatavošana
1
Samal auzu pārslas.
2
Bļodā liec auzu pārslas, kakao, cukuru, vaniļu, sāli un visu samaisi.
3
Pievieno pienu, olas un rūpīgi visu sajauc viendabīgā masā.
4
Atstāj mīklu uzbriest 15 minūtes.
5
Cep pankūkas uz sausas pannas.
6
Gatavo mērci. Nedaudz atkusušus ķiršus sablendē ar saldo krējumu.
7
Pankūkas pasniedz ar mērci.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit