75Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
180 gbiezpiens2 ĒKriekstu sviests1 ĒKmedus3 TKstēvija70 gtumšā šokolāde sālīti zemesrieksti
Pagatavošana
1
Mazā bļodiņā sajauc riekstu sviestu ar medu.
2
Otrā trauciņā samīci biezpienu ar saldinātāju.
3
Biezpiena masu sadali divās daļās un ar mitrām rokām izveido plācenīti.
4
Vidu mazliet iespied un ieliec ēdamkaroti riekstu sviesta masas.
5
Rūpīgi salipini augšu ar maliņām.
6
Izveidotos plācenīšus liec uz gludas virsmas, piemēram, silikona virtuves dēlīša.
7
Liec ledusskapī, kamēr sagatavo šokolādes glazūru.
8
Izkausē šokolādi un pievieno sasmalcinātus riekstu gabaliņus.
9
Biezpiena plācenīšus apsmērē ar glazūru un liec ledusskapī, lai tā sacietē.
10
Pēc brīža izņem un apsmērē ar glazūru batoniņa apakšu.
Lai labi garšo!
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt atdzesētuBiezpiensMedusRiekstu sviestsZemesriekstiŠokolāde un konfektesviegliIkdienas maltīteiŠokolādeSaldēšanaStēvija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit