60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
MĪKLAI:120 gverdošs ūdens2 ĒKeļļa0.5 TKsāls200 gmilti PILDĪJUMAM:300 gmaltā gaļa100 gsiers garšvielas eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Verdošam ūdenim pievieno sāli un eļļu. Labi samaisi.
2
Ielej verdošo ūdeni izsijātos miltos.
3
Sākumā apmaisi ar lāpstiņu. Pēc tam turpini mīcīt ar rokām aptuveni piecas minūtes.
4
Mīklai ļauj atpūsties 30 minūtes.
5
Pa to laiku gatavo pildījumu no maltās gaļas, siera un garšvielām, visu samīcot viendabīgā masā.
6
Mīklu izrullē gandrīz caurspīdīgu.
7
No mīklas gatavo čebureku apvalciņu un pildi ar gaļas-siera masu.
8
Pannā ielej eļļu, lai tā noklāj centimetru dziļumā.
9
Cep čeburekus pannā uz vidējas liesmas no abām pusēm.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit