75Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
BISKVĪTAM:110 gmilti160 gcukurs35 gkakao0.5 TKcepamais pulveris0.5 TKdzeramā soda1 gab.ola60 geļļa120 gpaniņas120 gkarsts ūdens KRĒMAM:150 gsaldais krējums200 gšokolāde
Pagatavošana
1
Gatavo biskvītu. Bļodā sajauc visas sausās sastāvdaļas.
2
Atsevišķā bļodā sajauc slapjās sastāvdaļas, izņemot ūdeni.
3
Pa daļām iemaisi sausās sastāvdaļas slapjajās un nedaudz uzputo.
4
Lēnām lej klāt karsto ūdeni un puto, līdz iegūst viendabīgu konsistenci.
5
Lej divās formās un cep 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes.
6
Biskvītus atdzesē.
7
Gatavo krēmu. Šokolādi sakapā smalkos gabaliņos un pārlej ar uzkarsētu saldo krējumu.
8
Uzgaidi piecas minūtes un pēc tam kārtīgi samaisi.
9
Atdzesētu krēmu liec ledusskapī, līdz tas sacietē.
10
Pirms lietošanas uzputo gaiši brūnu, gaisīgu masu.
11
Kārto kūku, pamatā liekot biskvīta kārtu, uz tās krēmu un atkal biskvītu.
Kūku veido 17 centimetrus lielā formā.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCepamais pulverisCukursEļļaMiltiOlasSaldais krējumsŪdensTortes un kūkasviegliPaniņasKakaoŠokolādeDzeramā sodaSaldēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit