25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
960 gkonservētas pupiņas (4 bundžas)160 gšķiņķis115 gselerija75 gpuravi300 gmajonēze pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Strēmelītēs sagriež žāvētu šķiņķi.
2
Sasmalcina puravu un seleriju.
3
Pupiņas ieber caurdurī un noskalo. Kad liekais šķidrums notecējis, tās ber bļodā.
4
Pupiņām pievieno šķiņķi, purvu un seleriju, visu apmaisa.
5
Salātiem pieliek sāli un piparus pēc garšas. Visu samaisa ar majonēzi.
6
Salātus var ēst uzreiz, bet gardāki tie būs nākamajā dienā, kad visas sastāvdaļas būs ievilkušās.
Lai labi garšo!
Ass un pikants ēdiensPipariSelerijasGaļas salātiMajonēzePasniegt nākamajā dienāKonservētas pupiņasPuravisalsŠķiņķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit