Sastāvdaļas
Pagatavošana
Blenderī sasmalcini cepumus, pievieno kausētu sviestu un samal viendabīgā masā.
Kūkas veidnē ieklāj cepampapīru. Uz tā liec cepumu pamatni, izlīdzini un ar glāzes apakšu nospied, lai tā ir gluda.
Viendabīgā masā sablendē pārējās sastāvdaļas, izņemot želatīnu.
Atsevišķā metāla bļodiņā vai katliņā liec dažas karotes gatavās masas, pievieno želatīnu, kārtīgi sajauc un ļauj uzbriest dažas minūtes.
Ūdens peldē vai uz ļoti mazas liesmas atlaidini želatīnu, bet nevāri, tikai sasildi, lai želatīns izšķīst.
Pielej to pārējai masai un rūpīgi samaisi.
Lej kūkas veidnē.
Turi kūku ledusskapī vismaz divas stundas.
Kad kūka sastingusi, dekorē ar zemenēm.
Kūkas diametrs ir 20 centimetri.
Kūkai var pievienot papildu saldinātājus. Tāpēc – pirms lej kūkas masu veidnē, noteikti pagaršo, vai tevi apmierina tās saldums.