20Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
saujalapu salāti saujarukola50 gzilais siers50 gvalrieksti1 gab.bumbieris0.5 gab.citrons1 ĒKmedus riekstiem1 ĒKmedus mērcei1 ĒKolīveļļa1 TKvīna etiķis1 TKgraudu sinepes pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Uz siltas pannas liec valriekstus un 5 minūtes, nepārtraukti maisot, sasildi tos.
2
Pievieno tiem medu un uz vidējās uguns karamelizē.
3
Gatavos riekstus izklāj uz cepampapīra, lai atdziest.
4
Bumbieri sagriez plānās šķēlītēs, izgriežot serdi.
5
Apslaki to ar citrona sulu.
6
Sieru sagriez kubiņos.
7
Sajauc visas mērces sastāvdaļas - medu, olīveļļu, vīna etiķi, graudu sinepes, sāli.
8
Kārto visas sastāvdaļas uz šķīvja un aplej ar mērci.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniCepšanaCitroniGraudu sinepesLapu salātiMedusOlīveļļaDārzeņu salātiBumbieriViegla vasaras maltīteValriekstiVīna etiķissalsRukolaZilā pelējuma siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit