Sastāvdaļas
Pagatavošana
Blenderī sasmalcini cepumus sīkās drumstalās. Pievieno izkausētu sviestu un samaisi viendabīgā masā.
Sagatavo apaļu cepamo veidni 24 centimetru diametrā. Ieklāj tajā cepamo papīru.
Veidnē liec kūkas pamatni no sagatavotās cepumu masas un nedaudz piespied.
Liec pamatni ledusskapī 20 minūtes.
Putukrējumam pievieno vaniļas cukuru un pūdercukuru, sakul līdz stingrai konsistencei.
Uzbriedini 10 gramus želatīna, kā norādīts uz iepakojuma.
Krēmsieram pievieno citrona sulu, uzbriedinātu želatīnu un labi samaisi.
Krēmsieram pievieno sakulto putukrējumu un uzmanīgi samaisi.
Masu kārto uz cepumu pamatnes.
Ņem nelielu bļodiņu, ietin tās apakšu un malas pārtikas plēvē un iespied "akaci" krēma kārtas centrā, tādējādi izveidojot vietu kivi kārtai.
Divas stundas turi kūku ledusskapī.
Pēc divām stundām uzmanīgi noņem bļodiņu un plēvi.
Nomizo kivi un sablendē, pievienojot pūdercukuru.
Uzbriedini 20 gramus želatīna, kā norādīts uz iepakojuma, un pievieno kivi masai.
Samaisi un tad atdzesē līdz istabas temperatūrai.
Uzmanīgi lej zaļo masu krēma "akacī", nolīdzini un liec ledusskapī sastingt.
Lai labi garšo!