cūkgaļa
Foto: Privātais arhīvs
Gardāk, nekā vari iedomāties! Saldenā mērce, kurā gatavota cūkgaļa, piešķirs neatkārtojamu garšu. Baudi ar ceptiem jaunajiem kartupelīšiem un redīsu salātiem. Recepti iesaka gardēde Monta Štrodaha.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

600 gcūkgaļas cauraudzis1 ĒKmedus4 ĒKterijaki mērce pēc garšassāls pēc garšaspipari kaltēti zaļumi

Pagatavošana

1

Cauraudzīti sagriez aptuveni centimetru biezās šķēlēs un pēc tam – nelielos gabaliņos.

2

Cep uzkarsētā pannā, līdz gaļa kļūst zeltaini brūna.

3

Pārber garšvielas.

4

Nogriez mazāku liesmu un nedaudz pasautē gaļu ar garšvielām.

5

Pārlej terijaki mērci, pievieno medu un cep 3–5 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!