30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
600 gcūkgaļas cauraudzis1 ĒKmedus4 ĒKterijaki mērce pēc garšassāls pēc garšaspipari kaltēti zaļumi
Pagatavošana
1
Cauraudzīti sagriez aptuveni centimetru biezās šķēlēs un pēc tam – nelielos gabaliņos.
2
Cep uzkarsētā pannā, līdz gaļa kļūst zeltaini brūna.
3
Pārber garšvielas.
4
Nogriez mazāku liesmu un nedaudz pasautē gaļu ar garšvielām.
5
Pārlej terijaki mērci, pievieno medu un cep 3–5 minūtes.
Lai labi garšo!
CepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCūkgaļaGaršvielas un garšaugiMedusPipariTeriyakiGaļas ēdieniviegliIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit