Auzu pārslu groziņi ir lielisks veids, kā ieinteresēt bērnu, ļaujot izveidot pildījumu pēc savām vēlmēm un arī iesaistīt atvasi ēdiena tapšanā, to kopā izdekorējot. "Ļoti garda un veselīga recepte visai ģimenei, kas derēs arī cilvēkiem ar dažādām uztura nepanesamībām un alerģijām, jo groziņu sastāvs ir vegānisks," piebilst Maija.
Sastāvdaļu daudzums paredzēts sešu groziņu pagatavošanai.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 gab.banāns70 gpilngraudu auzu pārslas (Maija izmantoja "Herkulesa" pārslas)0.5 TKmalts kanēlis1 TKiizkausēta kokosriekstu eļļa2 TKcukura sīrups1 TKvaniļas aromatizētājs25 grozīnes riekstu krēms vai svaigas ogas
Pagatavošana
1
Banānu samīca, pievieno pārējās sastāvdaļas un sajauc.
2
Masu pilda kēksiņu formās, veidojot groziņus.
3
Cep 190 grādos aptuveni 15 minūtes un tad atdzesē.
4
Pēc atdzesēšanas groziņus var ēst tāpat, vai pildīt ar riekstu krēmu, mājas jogurtu, zemenēm un citām iecienītām piedevām.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuAuzu pārslasCukura sīrupsKanēlisDažādas mīklasviegliIkdienas maltīteiBanāniRozīnesKokosriekstu eļļaVaniļas ekstrakts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit