20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 gab.saldais kartupelis4 gab.paipalu olas100 gspināti šķipsnagaršvielu maisījums dārzeņiem2 ĒKfalafeļa maisījums (Ilze izmantoja "Gardais")3 ĒKskābais krējums0.5 TKķiploku pulveris (Ilze izmanto savu – "Absolūts ēd")3 gab.tomāti170 gmikrozaļumi30 glociņi
Pagatavošana
1
Sarīvē nomizotus saldos kartupeļus.
2
Piesit klāt paipalu oliņas, pieliek sakapātus spinātus, "SpiceHouse" vai citu garšvielu maisījumu sezonas dārzeņiem, nedaudz falafeļa maisījumu un samaisa mīklu.
3
Cep vafeles vafeļu pannā.
4
Pasniedz ar krāsainiem tomātiem un krējumu, kas samaisīts ar ķiploku ziedkātu pulveri. Visu bagātīgi pārkaisa ar mikrozaļumiem un lociņiem.
Laba diena sākas ar labām brokastīm - labu apetīti!
Ēdieni veģetāriešiemPaipalu olasSaldie kartupeļiSkābais krējumsSpinātiSīpollokiTomātiDārzeņu ēdieniKartupeļu ēdieniViegla vasaras maltīteDārzeņu pankūkas un plācenīšiĶiploku pulveris
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit