Foto: no privātā arhīva.
Dažreiz vislabākās brokastis izdodas rītos, kad mājās it kā nekā TĀDA nav. Lieliskā omā pavirinot virtuves skapīti, ledusskapi un vafeļu pannu, var izdoties uzburt izcili gardas un fotogēniskas vafeles. Servē ar krāsainiem dārzeņiem un zaļumiem un liec kaut Instagram! Recepti saulainā vasaras rītā ātri izdomāja un pagatavoja Ilze Lipska no ģimenes saimniecības Krimuldas laukos "Absolūts ēd".
20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 gab.saldais kartupelis4 gab.paipalu olas100 gspināti šķipsnagaršvielu maisījums dārzeņiem2 ĒKfalafeļa maisījums (Ilze izmantoja "Gardais")3 ĒKskābais krējums0.5 TKķiploku pulveris (Ilze izmanto savu – "Absolūts ēd")3 gab.tomāti170 gmikrozaļumi30 glociņi

Pagatavošana

1

Sarīvē nomizotus saldos kartupeļus.

2

Piesit klāt paipalu oliņas, pieliek sakapātus spinātus, "SpiceHouse" vai citu garšvielu maisījumu sezonas dārzeņiem, nedaudz falafeļa maisījumu un samaisa mīklu.

3

Cep vafeles vafeļu pannā.

4

Pasniedz ar krāsainiem tomātiem un krējumu, kas samaisīts ar ķiploku ziedkātu pulveri. Visu bagātīgi pārkaisa ar mikrozaļumiem un lociņiem.

Laba diena sākas ar labām brokastīm - labu apetīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!