Foto: No privātā arhīva

Polenta vai kukurūzas miltu putra Itālijā ir iecienīts ēdiens. Bet kurš gan vāra putru, ja no tiem pašiem miltiem var pagatavot gardu un veselīgu picu? Kad ārā itālisks karstumiņš, lai arī virtuvē virmo itāliskas vēsmas! Recepti izmēģinājusi un iesaka pavārgrāmatu autore @jarina.perepelica.

30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 glāzekukurūzas milti4 ĒKkviešu milti1 glāzeūdens1 TKcepamais pulveris1 šķipsnaVidusjūras garšvielu maisījums3 ĒKOlīveļļa rafinēta

Pagatavošana

1

Sajauc visas pamatnes sastāvdaļas. Mīklai nav jābūt pavisam cietai, lai to varētu izrullēt. Gatavo mīklas masu var izklāt arī pannā uz cepampapīra un tad veidot vēlamo formu un izlīdzināt.

2

Uz picas liek tomātus, cukini, sieru, olīvas – ko vien sirds vēlas un kas pašiem garšo.

3

Liek pannu uzkarsētā cepeškrāsnī un cep picu 180°C apmēram 20–25 minūtes.

Lai dzīve ir skaista un garšīga!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!