Foto: No privātā arhīva

Šo saldējumu var pagatavot viegli un ātri. Grūtākais un ilgākais ir sapņot, paciesties un gaidīt, kamēr gardā masa ledusskapī kļūst par īstu saldējumu… Bet gaidīt ir vērts – tik garšīgs tas ir! Ar recepti "Tasty.lv" zemeņu laika konkursā piedalās Ineta Ziberga.

30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
600 gsaldētas ogas1 gab.kondensētā piena bundža500 gsaldais krējums200 gzemenes rotāšanai

Pagatavošana

1

Sablendē saldētās ogas.

2

Samaisa ogu masu ar iebiezināto pienu ar cukuru.

3

Saputo saldo krējumu, pievieno ogu masai un rūpīgi samaisa.

4

Masu liek atdzesētā traukā – un saldētavā iekšā! Apbruņojas ar pacietību un gaida, līdz gardā masa ieguvusi nepieciešamo konsistenci. Rotā ar zemenēm.

Vēl vari pagūt piedalīties "Tasty.lv" zemeņu laika konkursā! Iespējams, tieši tu laimēsi noderīgu balvu savai virtuvei – mikseri no "Russell Hobbs".

Konkurss norisinās "Facebook" grupā "Dzīvo garšīgi ar Tasty.lv" līdz 30. jūnijam. Lai piedalītos, publicē šajā grupā recepti, kurā iekļautas zemenes, lietojot mirkļbirku #tastyzemenes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!