10Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
400 gmascarpone300 mlsaldais krējums100 gcukurs pēc garšaszemenes pēc garšaspiparmētras
Pagatavošana
1
Saputo svaigo sieru un saldo krējumu.
2
Kad sāk veidoties stingrākas putas, tad pievieno cukuru. Krēmu puto līdz stingrai konsistencei.
3
Krēmu liek ledusskapī.
4
Sablendē zemenes ar dažām piparmētru lapiņām (var pievienot cukuru, ja masu grib saldāku).
5
Zemeņu masu lej traukos, liek krēmu (talkā var nākt konditorejas maisiņš), rotā ar piparmētru lapiņām un zemenēm.
Lai labi garšo!
ZemenesBrokastisPusdienasLaunagsVakariņasPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasDesertiMascarponeSaldais krējumsZemenesBez termiskas apstrādesAugļu deserti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit