Foto: Egitas virtuve
Ideālas brokastis augustā, kad pieliekamais pilns ar dārza labumiem: pufīgas kabaču pankūkas ar maigu krēmsieru un pikantiem tomātu salātiem.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
600 gkabači4 ĒKpilngraudu milti3 gab.olas pēc garšassāls180 gsvaigais siers4 ĒKsaldais krējums2 gab.1 sarkans, 1 dzeltens tomāts2 gab.ķiploka daiviņas1 TKdrupināti zaļo piparu graudi1 ĒKmango balzāmetiķis

Pagatavošana

1

Kabačus nomizo un sarīvē uz smalkās skaidiņu rīves. Pārkaisa ar sāli, nedaudz samaisa un atstāj uz 15 minūtēm, lai atsulojas. Masu nospiež, lieko šķidrumu nolej.

2

Kabačiem pievieno miltus, olas, visu sajauc viendabīgā masā un cep nelielas pankūciņas. Nedaudz atdzesē.

3

Svaigo sieru ar saldo krējumu sajauc mīkstā un gaisīgā masā.

4

Tomātus pārgriež, tiem izgriež kātiņu vietas, izņem sēklas. Pašus apkaisa ar sāli, ļauj atsuloties, lieko šķidrumu nolej. Sakapā smalkos gabaliņos.

5

Ķiploku notīra, sakapā, pievieno tomātiem, pieliek piparus, pārlej balzāmetiķi.

6

Katru pankūku pārsmērē ar svaigo sieru, uzliek karoti tomātu, pasniedz sakārtotas tornīšos.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!