30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gkabači4 ĒKpilngraudu milti3 gab.olas pēc garšassāls180 gsvaigais siers4 ĒKsaldais krējums2 gab.1 sarkans, 1 dzeltens tomāts2 gab.ķiploka daiviņas1 TKdrupināti zaļo piparu graudi1 ĒKmango balzāmetiķis
Pagatavošana
1
Kabačus nomizo un sarīvē uz smalkās skaidiņu rīves. Pārkaisa ar sāli, nedaudz samaisa un atstāj uz 15 minūtēm, lai atsulojas. Masu nospiež, lieko šķidrumu nolej.
2
Kabačiem pievieno miltus, olas, visu sajauc viendabīgā masā un cep nelielas pankūciņas. Nedaudz atdzesē.
3
Svaigo sieru ar saldo krējumu sajauc mīkstā un gaisīgā masā.
4
Tomātus pārgriež, tiem izgriež kātiņu vietas, izņem sēklas. Pašus apkaisa ar sāli, ļauj atsuloties, lieko šķidrumu nolej. Sakapā smalkos gabaliņos.
5
Ķiploku notīra, sakapā, pievieno tomātiem, pieliek piparus, pārlej balzāmetiķi.
6
Katru pankūku pārsmērē ar svaigo sieru, uzliek karoti tomātu, pasniedz sakārtotas tornīšos.
Lai labi garšo!
BrokastisMazkaloriju ēdieniĒdieni bērniemCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBalzamiko etiķisKabačiOlasPipariSaldais krējumsTomātiĶiplokiPankūkasviegliSvaigais siersViegla vasaras maltītePilngraudu miltisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit