''Kā zināms, mēs esam lieli kartupeļu ēdāji, un tieši rudens laikā, kad dārzs pilns ar jaunajiem kartupeļiem, top visādi gardumi. Viens no tiem ir kartupeļu pankūkas, bet šoreiz bez olām un citām dzīvnieku valsts sastāvdaļām – vegāniskās. Pavisam vienkārši un maciņam draudzīgi,'' tā savu recepti ''Tasty'' iesaka Biznesa augstskolas ''Turība'' studente Nikola Kovaļevska. Piebilde: sastāvdaļu daudzums ir aptuvens un maināms atkarībā no savām vēlmēm un ēstgribas.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Nomazgā, nomizo, sarīvē kartupeļus bļodā (lieko sulu nospiež).
Smalki sagriež spinātus.
Smalki sagriež sīpolus.
Kārtīgi samaisa.
Gatavas pasniedz ar vēlamo mērcīti (es izvēlējos sojas jogurtu ar dillēm un sāli) un kādu dārzeni - gurķi, tomātu u. c.
Veidojam recepšu kolekciju "Students virtuvē" kopā! Sūti savu recepti uz receptes@delfi.lv