"Visssulīgākā vistas karbonādes recepte, ko esmu gatavojusi," saka garšīgā "Instagram" konta "Ēdiens un vēl" autore un veselīga dzīvesveida piekritēja Anna Dimpere. Lūk, viņas gardā recepte!
1200Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.vistas fileja1 TKola2 ĒKmilti (Anna lika bezglutēna)2 ĒKtomātu pasta pēc garšassiers pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasvistas gaļai paredzētās garšvielas un garšaugi
Pagatavošana
1
Vistas fileju pārgriež uz pusēm un izklapē.
2
Bļodiņā sakuļ olu un garšvielas.
3
Pievieno vistas fileju un ļauj tai apmēram 5 minūtes savilkties ar garšām.
4
Uzsilda pannu un to nedaudz ietauko.
5
Vistas fileju apvārta miltos un liek uz pannas.
6
No katras puses cep apmēram 3 minūtes.
7
Kad abas puses apcepušās, apsmērē tās vienas pusi ar tomātu pastu un apber ar sieru. Uzliek pannai vāku un atstāj, lai siers izkūst.
Lai labi garšo!
CepšanaCūkgaļas karbonādeGaršvielas un garšaugiMiltiOlasTomātu pastaVistas gaļaVistas filejaGaļas ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit