Runājot par produktu daudzumiem, Veronika iesaka paļauties uz sevi un ticēt savai pieredzei - cik daudz dārzeņu parasti ņemat zupai, tik vajadzēs arī šoreiz, viss atkarīgs no ēdāju skaita. Galvenais, jāatceras, ka viss pārējais ir tikai pavadījums. Pats galvenais šajā zupā ir lasis!
60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
650 glasis burkāni kartupeļi sīpols ķiploks dilles pētersīļi sāls pipari lauru lapas
Pagatavošana
1
Burkānus nomizo, nomazgā un sarīvē uz rupjas rīves.
2
Sīpolu un ķiploku smalki sagriež.
3
Visu liek pannā un apcep sviestā.
4
Kartupeļus sagriež kubiciņos. Liek katlā kopā ar apceptajiem burkāniem, pievieno sāli un garšvielas. Vāra, līdz dārzeņi mīksti.
5
Pievieno zupai gabalos sagrieztu lasi, zaļumus un vāra vēl 5 minūtes.
PusdienasVakariņasPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniDillesKartupeļiLasisĶiplokiZivju un jūras produktu zupasSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit