Foto: Veronika Ļevša
Laša zupa ir zelta klasika - sātīga, sildoša, neprātīgi garšīga un vienmēr eleganta! Recepti iesaka Veronika Ļevša. Portālam "Tasty" Veronika reiz atzinās: "Esmu tāds cilvēks, kurš labprāt dod. Daudzi pavāri nedalās ar savām receptēm. Firmas noslēpums. Man patīk sniegt cilvēkiem mazu laimīti un iepriecināt."

Runājot par produktu daudzumiem, Veronika iesaka paļauties uz sevi un ticēt savai pieredzei - cik daudz dārzeņu parasti ņemat zupai, tik vajadzēs arī šoreiz, viss atkarīgs no ēdāju skaita. Galvenais, jāatceras, ka viss pārējais ir tikai pavadījums. Pats galvenais šajā zupā ir lasis!

60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

650 glasis burkāni kartupeļi sīpols ķiploks dilles pētersīļi sāls pipari lauru lapas

Pagatavošana

1

Burkānus nomizo, nomazgā un sarīvē uz rupjas rīves.

2

Sīpolu un ķiploku smalki sagriež.

3

Visu liek pannā un apcep sviestā.

4

Kartupeļus sagriež kubiciņos. Liek katlā kopā ar apceptajiem burkāniem, pievieno sāli un garšvielas. Vāra, līdz dārzeņi mīksti.

5

Pievieno zupai gabalos sagrieztu lasi, zaļumus un vāra vēl 5 minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!