30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgvistas fileja2 ĒKskābais krējums (ar kaudzi)2 ĒKkartupeļu ciete (ar kaudzi)3 šķēlesbaltmaize400 mlūdens pēc garšassāls pēc garšaspipari rapšu eļļa
Pagatavošana
1
Ūdenī iemērc baltmaizes šķēles.
2
Pa to laiku samaļ vistas fileju (man bija rupjā maluma režīms).
3
Masai pievieno klāt sāli, piparus, saplucinātas un izmērcētas baltmaizes šķēles, krējumu un kartupeļu cieti, visu samaisa. Ja ir vēlme, tad var arī pievienot sasmalcinātu ķiploku.
4
Sakarsē pannu, liek pa vienai karotei vai veido apaļu formu ar rokām. Cep zeltaini brūnas.
Lai labi garšo!
CepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKartupeļu cieteEļļaMaizePipariSkābais krējumsVistas filejaGaļas ēdienivieglisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit