Foto: DELFI
Parasti vistas filejas kotletītes taisu ar sieru un majonēzi, bet šoreiz ļāvos eksperimentam. Sanāca ļoti gardas, mājinieki teica, lai nākamreiz cepu vēl!
30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgvistas fileja2 ĒKskābais krējums (ar kaudzi)2 ĒKkartupeļu ciete (ar kaudzi)3 šķēlesbaltmaize400 mlūdens pēc garšassāls pēc garšaspipari rapšu eļļa

Pagatavošana

1

Ūdenī iemērc baltmaizes šķēles.

2

Pa to laiku samaļ vistas fileju (man bija rupjā maluma režīms).

3

Masai pievieno klāt sāli, piparus, saplucinātas un izmērcētas baltmaizes šķēles, krējumu un kartupeļu cieti, visu samaisa. Ja ir vēlme, tad var arī pievienot sasmalcinātu ķiploku.

Foto: DELFI
4

Sakarsē pannu, liek pa vienai karotei vai veido apaļu formu ar rokām. Cep zeltaini brūnas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!