60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 gab.paprika150 gpilngraudu spageti1 gab.ķiploks2 gab.sīpols1 ĒKolīveļļa2 ĒKtomātu pasta100 mlkokosriekstu piens1 TKkaltēts oregno pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari
Pagatavošana
1
Nogriež paprikām nogriež augšu (tā būs cepurīte), izņem sēklas un ar asa naža galu izgriež nelielus caurumiņus, kas veidos acis, degunu un muti.
2
Izvāra spageti.
3
Pagatavo mērci - smalki sakapā sīpolus un ķiplokus, apcep tos uz pannas olīveļļā, kamēr dārzeņi kļūst zeltaini. Pievieno tiem tomātu pastu, oregano un vēl nedaudz apcep. Pielej kokosriekstu pienu, sāli un piparus un apmaisa.
4
Kad spageti ir gatavi, ieliek tos mērcē un samaisa, lai makaroni ir pārklāti ar mērci no visām pusēm.
5
Piepilda paprikas ar spageti "smadzenēm", uzliek cepurītes un pasniedz.
6
Pildītās paprikas var uz 12-15 minūtēm ielikt cepeškrāsnī – var gadīties, ka tās nedaudz zaudēs formu, bet būs karstas un vēl garšīgākas.
PusdienasVakariņasHelovīna ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiMelnie pipariOlīveļļaPaprikaSpagetiTomātu pastaĶiplokiDārzeņu ēdieniMakaronu ēdieniCiti ēdieniviegliSīpoliKokosriekstu piens
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit