30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
3 gab.vārītas bietes1 gab.skābas šķirnes ābols1 gab.selerija1 gab.neliels sīpols pēc garšasskābais krējums
Pagatavošana
1
Vārītas bietes sarīvē uz rupjas rīves. Daļu sarīvēto biešu atliek maliņā noformējumam.
2
Sarīvē vai sīki sagriež skābu ābolu, piemēram, antonovku. Var pielikt klāt arī smalki sagrieztu cidoniju.
3
Sarīvē vai sīki sagriež selerijas sakni.
4
Sīki sakapā sīpolu. Ja vēlas, var sīki sakapāt arī ķiploka daiviņu.
5
Visas sastāvdaļas samaisa ar krējumu, pieliek sāli.
6
Liek bļodā un pāri pārliek kārtu ar sarīvētajām bietēm. Pa vidu liek krējuma joslu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit