75Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
150 gšampinjoni3 gab.burkāni5 gab.kartupeļi1 gab.sīpols1 gab.kausētā siera iepakojums1 gab.lauru lapa pēc garšaspipari pēc garšassāls pēc garšasgaršvielas un garšaugi
Pagatavošana
1
Notīra burkānus, sagriež kubiņos.
2
Šampinjonus sagriež gabaliņos.
3
Sīpolu sakapā.
4
Visu apcep sakarsētā eļļā cepamajā pannā.
5
Kartupeļus nomizo, sagriež nelielos gabaliņos.
6
Katlā liek garšvielas, pavāra, tad pievieno kartupeļus, apceptos burkānus, sīpolu un šampinjonus.
7
Vāra, kamēr kartupeļu un burkāni mīksti. Ja vēlas tumīgāku zupiņu, daļu kartupeļu var izņemt no katla, saspaidīt ar dakšiņu, ielikt atpakaļ katlā.
8
Maisot pievieno zupai kausēto sieru, uz lēnas uguns pavāra vēl 5 min. Gatavs!
Lai labi garšo!
Zupas un buljoniBurkāniGaršvielas un garšaugiKartupeļiLauru lapasPipariŠampinjoniDārzeņu zupasSēņu zupasSīpoliZupas receptesKausētais siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit