Foto: Veronika Ļevša
Šī Veronikas Ļevšas vienkāršā, ātri pagatavojamā recepte neatstās vienaldzīgu nevienu nosalušo un izsalkušo. Diezgan ātri pagatavojama un ļoti garda zupiņa!
75Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
150 gšampinjoni3 gab.burkāni5 gab.kartupeļi1 gab.sīpols1 gab.kausētā siera iepakojums1 gab.lauru lapa pēc garšaspipari pēc garšassāls pēc garšasgaršvielas un garšaugi

Pagatavošana

1

Notīra burkānus, sagriež kubiņos.

2

Šampinjonus sagriež gabaliņos.

3

Sīpolu sakapā.

4

Visu apcep sakarsētā eļļā cepamajā pannā.

5

Kartupeļus nomizo, sagriež nelielos gabaliņos.

6

Katlā liek garšvielas, pavāra, tad pievieno kartupeļus, apceptos burkānus, sīpolu un šampinjonus.

7

Vāra, kamēr kartupeļu un burkāni mīksti. Ja vēlas tumīgāku zupiņu, daļu kartupeļu var izņemt no katla, saspaidīt ar dakšiņu, ielikt atpakaļ katlā.

8

Maisot pievieno zupai kausēto sieru, uz lēnas uguns pavāra vēl 5 min. Gatavs!

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!