Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gatavo kūkas pamatni
Datelēm izņem kauliņus, liek blenderī. pievieno grauzdētas mandeles un visu sablendē viendabīgā masā.
Gatavo avokado krēmu
Pārgriež uz pusēm avokado, izņem kauliņu un ar karoti avokado mīkstumu. Krēma gatavošanai izmanto tikai zaļo mīkstumu. Atceries! Ja krēmā iekļūs kaut mazākā daļa no sabojāta (brūna) avokado mīkstuma, tas nepilnas stundas laikā vizuāli var sabojāt visu kūku!
Liek avokado masu, laima sulu, apelsīnu sulu, medu un kokosriekstu eļļu blenderī, blendē, līdz iegūst viendabīgu krēmveida masu.
Liek krēmu uz pāris stundēm ledusskapī, lai sastingst.
Radi kūku
Izrullē pamatni vēlamajā formā (mazas kūciņas vai vienu lielāku kūku) 1 cm biezumā.
Uz pamates klāj avokado krēmu.
Pasniedzot dekorē ar svaigām ogām.
Lai labi garšo!