20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
150 gteļa karbonāde50 gDor Blue siers20 gtomāts20 gkūpināts šķiņķis1 gab.ola20 gmilti20 grīvmaize
Pagatavošana
1
Teļa karbonādi ar gaļas āmuriņa gludo pusi izklapē un ieziež ar garšvielām.
2
Gaļas vienā pusē kārto siera un šķiņķa šķēles, tomāta šķēli un atkal siera šķēli.
3
Liek otru gaļas pusi pa virsu un veido noteiktu kabatiņas formu.
4
Panē miltos, olā un rīvmaizē.
5
Cep lielā tauku daudzumā, līdz gatavs.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasPannā cepts ēdiensFranču nacionālā virtuveKūpināts šķiņķisRīvmaizeGaļas ēdieniZilā pelējuma siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit