Foto: DELFI
Svētdienai piestāv smalkums – skaisti šķīvji, nesteidzīga padarbošanās ar brokastīm... Tā, lai garšīgi un skaisti. Šajā gadījumā arī ļoti veselīgi. Avokado, kā zināms, ir labie tauki, un laša gabaliņā ir kaudzēm labo omega taukskābju. Izcilas brokastis!
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 gab.olas1 gab.avokado50 gmazsālīts lasis pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšascitronu sula

Pagatavošana

1

Uzvāra olas, atdzesē, noloba, pārgriež uz pusēm, izņem dzeltenumus.

2

Olu dzeltenumus samaisa kopā ar saspaidītu gatavu avokado.

3

Pievieno sāli, piparus un citronu sulu pēc garšas. Pilda olu pusītēs.

4

Garnē ar mazsālīta laša gabaliņu, pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem vai citronpipariem. Var uzpilināt kādu Tobasco mērces pilienu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!