20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 gab.olas1 gab.avokado50 gmazsālīts lasis pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšascitronu sula
Pagatavošana
1
Uzvāra olas, atdzesē, noloba, pārgriež uz pusēm, izņem dzeltenumus.
2
Olu dzeltenumus samaisa kopā ar saspaidītu gatavu avokado.
3
Pievieno sāli, piparus un citronu sulu pēc garšas. Pilda olu pusītēs.
4
Garnē ar mazsālīta laša gabaliņu, pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem vai citronpipariem. Var uzpilināt kādu Tobasco mērces pilienu.
Lai labi garšo!
BrokastisPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasOlu uzkodasAvokadoLasisOlasPipariCitronu sulasalsOmletes un olu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit