![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/d65a82b0-7cee-11ed-87c9-957c49322b53.jpg?w=576&h=313)
40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gmilti70 gmandeļu milti TKsāls TKcepamais pulveris140 gsviests150 gcukurs1 gab.ola1 TKmandeļu ekstrakts mandeles rotāšanai
Sagatavošana
1
Miltus, sāli un cepamo pulveri samaisa.
2
Atsevišķā bļodā sakuļ sviestu, līdz tas ir maigs un krēmīgs.
3
Pievieno olu, mandeļu ekstraktu, cukuru. Sakuļ līdz krēmīgai konsistencei.
4
Pieveno samaisītās sausās sastāvdaļas, samīca mīklu.
5
Mīklai ļauj mazliet atpūsties vēsumā.
6
Veido vienādus cepumiņus, katru viegli saplacinot. Rotā ar mandeļu pusītēm vai mandeļu skaidiņām.
7
Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādu karstumā 10-15 minūtes. Pēc izņemšanas no cepeškrāsns ļauj cepumiņiem 5 minūtes padzist turpat pannā uz sviestpapīra.
Lai jauki un saldi brīži!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit