Foto: Evelīna Luīze Lapiņa

Nav šaubu, ka internetā var atrast daudz un dažādas receptes. Katra gaumei savu! Arī mēs "Instagram" dzīlēs, konkrētāk Evelīnas Luīzes Lapiņas kontā, atradām Āzijas karija sautējuma recepti un izmēģinājām. Novērtē, kā tas "Tasty" izdevās un izmēģini arī pats!

30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gvistas fileja1 gab.paprika250 gķiršu tomāti1 gab.sīpols150 gzaļās pupiņas3 gab.ķiploka daiviņas250 mlkokosriektu piens teriyaki mērce karija garšviela lociņi sezama sēklas

Pagatavošana

1

Vistas fileju sagriež gabaliņos un iemarinē terijaki mērcē uz vismaz 10 minūtēm.

2

Tad to liek cepties kopā ar sīpolu, sasmalcinātu ķiploku un karija garšvielu.

3

Pēc brīža pievieno sagrieztu papriku, ķiršu tomātus un zaļās pupiņas.

4

Ļauj visam izsutināties un beigās pievieno kokosriekstu pienu.

5

Pasniedz kopā ar rīsiem vai nūdelēm.

6

Pārber ar lociņiem un sezama sēkliņām.


Šeit "Tasty.lv" izmēģinājums! Baudījām ar lapu salātiem un marinētiem gurķīšiem!

Foto: DELFI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!