Foto: Publicitātes attēls
Viss, kas jāizdara – jāatceras laicīgi sasaldēt rabarberus! Tad svaigs, gards rababeru saldējums būs gatavs piecās minūtēs, sola "Rimi Bērniem" garšas eksperte Lība Smildziņa.
5Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
300 grabarberi400 gsaldēts mango200 mlsaldais krējums50 mlkļavu sīrups

Pagatavošana

1

Rabarberus sagriež gabaliņos un vismaz uz trīs stundām ieliek ledusskapja saldētavā.

2

Pēc tam gan rabarberus, gan pārējās saldējuma sastāvdaļas liek virtuves kombainā un maļ, kamēr saldējums gatavs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!