Foto: Rita
"Kukū?! Vai uz pasaules ir vēl kāds, kas ēd rabarberu ķīseli ar pienu?" jautā "Twitter" lietotāja Rita. Kārdinātāja! Viņas ķīseļa bilde tak ir tāda, ka visu gribas pamest un iet vārīt to ķīseli tagad un tūlīt! Sacīts – darīts! Lai top garšīgais vasaras saldēdiens ar īstu bērnības garšu!
25Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
200 grabarberi400 mlūdens70 gcukurs40 gkartupeļu ciete

Pagatavošana

1

Rabarberus nomazgā, nomizo, sagriež mazos gabaliņos. (Kādu skaistu sarkanu kātiņu var arī nenomizot, tad dzintarainās krāsas ķīselī būs pa kādam krāšnākam akcentiņam!)

2

Ūdeni uzvāra, pieber rabarberus, cukuru un vāra, kamēr rabarberi pavisam mīksti.

3

Nelielā ūdens daudzumā atšķaida kartupeļu cieti, pielej ķīselim un vēlreiz uzvāra.

4

Atstāj turpat katlā vai pārlej kādā skaistā ķīseļa bļodā un pārkaisa ar cukuru.

5

Atdzisušu ēd ar pienu un slavē Latvijas vasariņu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!