25Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
200 grabarberi400 mlūdens70 gcukurs40 gkartupeļu ciete
Pagatavošana
1
Rabarberus nomazgā, nomizo, sagriež mazos gabaliņos. (Kādu skaistu sarkanu kātiņu var arī nenomizot, tad dzintarainās krāsas ķīselī būs pa kādam krāšnākam akcentiņam!)
2
Ūdeni uzvāra, pieber rabarberus, cukuru un vāra, kamēr rabarberi pavisam mīksti.
3
Nelielā ūdens daudzumā atšķaida kartupeļu cieti, pielej ķīselim un vēlreiz uzvāra.
4
Atstāj turpat katlā vai pārlej kādā skaistā ķīseļa bļodā un pārkaisa ar cukuru.
5
Atdzisušu ēd ar pienu un slavē Latvijas vasariņu.
Lai labi garšo!
LaunagsĒdieni bērniemVārīšanaPasniegt atdzesētuKartupeļu cieteCukursRabarberiŪdensĶīseļiviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteVasaras maltīteVasaras ēdienkarte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit