"Delfi" lasītāja Marta ir eksperimentētāja virtuvē un kaislīga ceļotāja. Brīdī, kad abas Martas satiekas, tad top kaut kas no ceļojumos baudītā. Šoreiz grieķu kotletes keftedas.
Vairāk ideju no grieķu virtuves var atrast šeit!
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Visas sastāvdaļas liek lielā bļodā un cītīgi samīca.
Ar rokām veido vēlamā izmēra gaļas lodītes un liek gatavoties – vai nu fritē, vai cep dziļā pannā.
Ja vēlas izvairīties no liela eļļas daudzuma un liekām kalorijām, sagatavotās gaļas lodītes var likt sakarsētā cepeškrāsnī grila režīmā, cepot 200 grādos apmēram 30-35 minūtes. Šajā gadījumā cepšanās "puslaikā" jāatceras topošās keftedes apgriezt, lai tās būtu vienmērīgi apcepinājušas visus sānus.
Bauda ar svaigu dārzeņu salātiem, kartupeļiem vai pitas maizi un tzaziki mērci. Lai labi garšo!