Dārzeņiem receptē nav norādīts daudzums, lai katrs pats individuāli varētu voku izveidot pēc savas patikas. Nebaidies eksperimentēt un pievienot arī sēnes, brokoļus, burkānus, puravu un kabačus.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vokpanā vai, ja tādas nav, tad parastajā pannā ielej un uzkarsē eļļu un liek cepties palielos gabalos sagrieztus sīpolus un ķiplokus. Apcep līdz zeltainam brūnumam.
Pēc laika pannā pievieno sagrieztus dārzeņus (diezgan lielās formās). Atceries – dārzeņiem jākļūst mīkstākiem, bet tos nedrīkst pārcept!
Paralēli uz citas pannas apcep vistas fileju.
Kad vista izcepusies, pievieno izceptajiem dārzeņiem un pieber klāt arī kukurūzu.
Kad dārzeņi kopā ar vistu kādu laiku pasautējušies, pievieno vienu paciņu saldskābās mērces (šoreiz izvēlējos "Blue Dragon") un, intensīvi maisot, cep visu vienu minūti.
Izvāra nūdeles, kā norādīts uz iepakojuma (lai būtu garšīgāk, var pievienot buljona kubiņu). Pēc tam tās nokāš un katliņā pievieno otru paciņu saldskābās mērces.
Ja ir lielā vokpanna, tad visu kopā samaisa.
Pirms pasniegšanas pievieno ripās sagrieztus sīpollokus.
Lai labi garšo!