10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
pētersīļi dilles gurķi virca (smaržīgie pipari) MARINĀDEI:1 lūdens1 glāzeetiķis 9%1 glāzecukurs1 ĒKsāls1 TKeļļa
Pagatavošana
1
Burkā liek sagrieztas dilles, pētersīļus, 1 smaržīgo piparu un gurķus, kas sagriezti 1–1,5 cm biezās šķēlītes, dažādās formās – pusītēs, četrstūros... Atkarībā no gurķu lieluma.
2
Sagatavoto burkas saturu pārlej ar vienu tējkaroti eļļas un karstu marinādi. Pasterizē.
3
Kad gurķi sāk mainīt krāsu, izņem burkas no ūdens un aizvāko. Apgāž uz vāciņiem, lai pārbaudītu, vai netek garām marināde.
Ar šo marinādes daudzumu var apliet sešas 0,8 l tilpuma burciņas.
Lai izdodas!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit