90Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kgtomāti300 gsīpoli300 gburkāni300 gpaprika3 ĒKsāls160 gcukurs0.5 TKmalti melnie pipari3 ĒKetiķis3 ĒKkartupeļu ciete3 gab.konservēti ananasi, 560 g bundža0.5 glāzeananasu sula
Pagatavošana
1
Tomātiem novelk mizu, sagriež gabaliņos.
2
Burkānus sarīvē, pārējo sagriež salmiņos.
3
Sīpolus un burkānus nedaudz apcep nelielā eļļas daudzumā.
4
Visu saliek katlā (izņemot cieti un etiķi) un vāra 30 minūtes.
5
Tad pieliek etiķi un ananasu suliņā pašķaidītu cieti.
6
Visu vēlreiz uzvāra, karstu lej burkās, aizvāko un burkas sasedz.
Ass un pikants ēdiensKonservēšanaBurkāniKartupeļu cieteCukursEtiķisMelnie pipariPaprikaTomātiSīpolisalsAnanasu sulaKonservēti ananasiMērces ziemai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit