30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
250 grīsi2 gab.olas dažādi dārzeņi, piemēram, zirņi, saldā kukurūza u.c. gaļa pēc izvēles
Pagatavošana
1
Vāra rīsus saskaņā ar instrukcijām uz iepakojuma.
2
Pannā uz lielas uguns uzkarsē nedaudz eļļas un liek rīsus, apcep dažas minūtes.
3
Tikmēr bļodā ar dakšiņu vai putotāju sakuļ olas. Ar koka karoti pārvieto rīsus uz vienu pannas pusi un pievieno olu maisījumu.
4
Ļauj olām kārtīgi izcepties, pirms tās sajauc ar rīsiem.
5
Pievieno dārzeņus un, ja ir vēlme, iepriekš termiski apstrādātu gaļu.
6
Gatavo vēl pāris minūtes un tad pasniedz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit