20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vistas fileja lapu salāti ķirštomāti sniega bumbas ar tomātiem un baziliku "Santa Maria" Fahitas garšvielu maisījums garšvielu maisījums vistas gaļas panēšanai pesto mērce balzamiko mērce
Pagatavošana
1
Bļodiņā sajauc divas garšvielas – "Santa Maria" Fajita garšvielu maisījumu un garšvielu maisījumu vistas gaļas panēšanai.
2
Vistas fileju sagriež plānās, pagarās strēmelītēs un apviļā garšvielu maisījumā.
3
Liek cepties uz iepriekš sakarsētas pannas. Kad vista nedaudz pacepusies, pievieno mazos kubiņos sagrieztu papriku, kas apbērta ar Fajitas garšvielu maisījumu.
4
Uz paliela šķīvja kārto lapu salātus, kam pāri ber uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātiņus un sniega bumbas ar tomātiem un baziliku, kas sagrieztas četrās daļās. Tam visam pāri pārlej pesto mērci un mazliet balzamiko mērci.
5
Kā centrālo elementu virs salātiem kārto tikko apcepto vistiņu ar papriku.
Garda maltīte gatava!
PusdienasLaunagsVakariņasĒdieni bērniemCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBalzamiko etiķisLapu salātiPestoTomātiVistas filejaGaļas salātiviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit