DELFI
Gana vienkāršs, sātīgs un sildošs ēdiens, kas lieliski iederēsies arī mājas svinībās. Burkāni un kukurūza piešķirs ēdienam saldumu, savukārt asie pipari kārtīgi izsildīs muti. Makaronus var aizstāt arī ar rīsiem vai stikla nūdelēm, kā arī maigākai garšai ņemt mazāk aso piparu. Jebkurā gadījumā – siltums vēderā garantēts!
40Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gvistas fileja400 mlkokosriekstu piens2 gab.lieli burkāni10 gab.asie pipari1 gab."Bonduelle" konservētas kukurūzas bundža500 mlbuljons500 gmakaroni3 gab.ķiploka daiviņas svaiga citronzāle vai citronzāles pulveris (pēc izvēles)2 gab.Kaffir laima lapas (pēc izvēles) kārba "Bonduelle" konservēta kukurūza

Pagatavošana

1

Burkānu nomizo un sarīvē, piparus gareniski pārgriež uz pusēm, iztīra un smalki sagriež, uzliek vārīties makaronus.

2

Vistas fileju sagriež gabaliņos un viegli apcep dziļā pannā – vislabāk vok pannā, jo būs daudz šķidruma.

3

Vistu apber ar rīvētajiem burkāniem un uzlej buljonu. Sautē, līdz burkāni ir mīksti, pievieno zivju mērci.

4

Pievieno kokosriekstu pienu un asos piparus, pasautē vēl.

5

Kad pannas saturs uzburbuļojis, pievieno rupji sašķēlētus ķiplokus, Kaffir laima lapas un citronzāli, turpina sautēt, lai šķidrums uzsūc garšvielas.

6

Kad gatavs, pieber bundžiņu kukurūzas.

7

Nokāš makaronus, liek lēzenās bļodās, pārlej ar vistas brūvējumu un pasniedz galdā.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!