Gatavošanās Ziemassvētkiem daudziem var būt izaicinājumiem piepildīts laiks, kad jāpaspēj gan sarūpēt dāvanas saviem tuvākajiem, gan uzņemt viesus un pagatavot vairākas maltītes, ko ciemiņiem celt galdā. Latvijā populārais šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar starptautiski atzīto "TikTok" satura veidotāju Justīni Martinsoni jeb Jušku Padrušku izmēģināja jauno "Samsung Bespoke" virtuves tehniku un pagatavoja pavisam vienkāršus ēdienus.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Kazas sieru sagriež četrās vienādās daļās un apkaisa ar pūdercukuru. Nekavējoties uz atklātas liesmas to karamelizē – var izmantot kulinārijas degli, ja tāds nav – karamelizē sieru uz pannas.
Topinambūru sagriež plānās šķēlītēs, pievieno olīveļļu, citrona sulu, sāli, piparus, samaisa un ļauj 10 minūtes iemarinēties.
Vīģes sagriež daiviņās, pārlej ar balzametiķi un samaisa.
Gatavās sastāvdaļas kārto uz šķīvja un pasniedz.