Maltīte četrām personām izmaksās nedaudz vairāk nekā piecus eiro.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gcūkgaļas kakla karbonāde6 gab.kartupeļi1 gab.neliels sīpols2 gab.vidēja lieluma burkāni1 gab.lauru lapa300 gtomāti savā sulā20 gcukurs pēc garšassāls, pipari zaļumi pasniegšanai
Pagatavošana
1
Cūkgaļu sagriež kubiņos un uz pannas apcep zeltaini brūnu, pievieno kubiņos sagrieztus sīpolus un apcep vēl 1 minūti.
2
Kartupeļus un burkānus nomizo, sagriež nelielos kubiņos un pievieno gaļai uz pannas, papildus tam pārlej tomātus savā sulā un pievieno ūdeni, lai sastāvdaļas būtu nosegtas.
3
Pievieno cukuru un sāli, sautē zem vāka līdz gaļa, kartupeļi un burkāni ir mīksti.
4
Pirms maltītes pasniegšanas pārber to ar smalki sagrieztiem lociņiem un citiem zaļumiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit