80Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
5 gab.bietes2 gab.puravi120 mldārzeņu buljons400 mlkokosriekstu piens4 gab.ķiploka daiviņas5 gab.timiāna zariņi pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari
Pagatavošana
1
Sagriez bietes plānās ripiņās, puravus aptuveni puscentimetru platās ripiņās.
2
Cepamtraukā izkārto pamīšus bietes un puravus.
3
Katliņā samaisi kokosriekstu pienu, caur spiedi izspiestus ķiplokus, buljonu, sāli un piparus, lapiņas no timiāna zariņiem un sinepes (var izmantot blenderi, lai visas sastāvdaļas vienmērīgāk samaisītu kopā), un visu uzvāri.
4
Šo maisījumu uzlej virsū bietēm un puraviem, noklāj cepamtrauku ar foliju un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī (180 grādos) 40–50 minūtes.
5
Noņem foliju un cep vēl 10 minūtes, tad pasniedz karstu!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit