Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vistu sagriež strēmelēs, apber ar garšvielu maisījumu vistas gaļai, pievieno eļļu (pēc ieskatiem, aptuveni 3 ēdamkarotes). Vistu liek ledusskapī un ļauj iemarinēties stundu.
Uzkarsē pannu, liek tajā nedaudz eļļu. Šampinjonus sagriež šķēlītēs un apcep, līdz no tiem izgarojis šķidrums un sēnes apbrūnējušas. Izņem no pannas un atliek malā vēlākam.
Sīpolu sakapā, ber uzkarsētā pannā ar eļļu (2 ēdamkarotes), uzber sāli un piparus un cep, līdz caurspīdīgs.
Papriku sagriež mazos kubiņos, apcep kopā ar sīpoliem. Pēc tam pievieno sarīvētus burkānus un visu vēlreiz apsutina.
Tad pannas saturam pievieno vistas gabaliņus un visu apcep, līdz vista gandrīz gatava.
Pārkaisa pannas saturu ar miltiem, pielej pienu un visu samaisa. Tad pievieno kausēto sieru, visu pamatīgi apmaisa un ļauj sutināties aptuveni 5 minūtes.
Beigās mērcē iemaisa iepriekš apceptos šampinjonus. Pasniedz pie kāda graudaugu produkta, piemēram, griķiem, rīsiem.
Lai labi garšo!