60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
800 gkārtainā vai picas mīkla100 gtomātu mērce200 gauksti kūpināta bekona šķēles100 gsiers pēc izvēles svaigi malti melnie pipari pēc garšaspaprikas pulveris svaigi lociņi
Pagatavošana
1
Ja mīkla bijusi saldētavā, to atlaidina un izrullē plānāku, saglabājot taisnstūra formu.
2
Pārsmērē visu mīklas plāksni ar tomātu mērci, pāri kārto plānās bekona šķēles.
3
Pārkaisa bekonu ar smalki sagrieztiem lociņiem un rīvētu sieru.
4
Pārkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem un saldās paprikas pulveri.
5
Sarullē mīklu, sākot no garākās malas, ciešā rullī un sagriež apmēram 4–5 cm biezās ripās, ko kārto ar sviestu iesmērētā cepamtraukā.
6
Maizītes pārsmērē ar sakultu olu un liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī. Cep 180 grādos apmēram 40–45 minūtes.
Lai labi garšo!
BrokastisPasniegt atdzesētuKārtainā mīklaKūpināts bekonsMelnie pipariTomātu mērcePicas un karstmaizesPīrāgi un smalkmaizītesPaprikas pulveris
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit