30Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
4 gab.kartupeļi0.5 gab.garais gurķis0.5 gab.avokado4 ĒKmajonēze kinza pēc garšaskaperi pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšascukurs romiešu salāti1 konservēts tuncis savā sulā6 gab.paipalu olas5 ķirštomāti
Pagatavošana
1
Novāra kartupeļus, paipalu olas. Sagriež tik smalki, cik labpatīk, un liek bļodā.
2
Pievieno sagrieztu svaigu gurķi, avokado, konservētu tunci, saplucinātas romiešu salātu lapas.
3
Pieber sāli, piparus, cukuru, kaperus un smalki sakapātu kinzu.
4
Pārlej ar iecienītāko majonēzi. Kārtīgi samaisa. Dekorē ar krāsnī apceptiem ķiršu tomātiņiem.
Lai labi garšo!
VārīšanaAvokadoKaperiKartupeļiLapu salātiPaipalu olasTuncisZivju un jūras produktu salātiMajonēzeKartupeļu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit